top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

JONSSON BIL UTSER CHRIS ADAM FRÅN SMASH INTO PIECES TILL DERAS AMBASSADÖR

Jonsson Bil är stolta och förväntansfulla över att nu inleda ett samarbete med Chris Adam från Smash Into Pieces.  

Fredrick Hafström & Chris Adam, fotograf: Jonathan Kronstrand Om Jonsson Bil Jonsson Bil är ett bilvaruhus och verkstad i Örebro som representerar varumärkena Peugeot, DS Automobiles, Citroën, Opel och Mitsubishi.

Vi ser fram emot ett långsiktigt utbyte där vi hjälper Chris Adam att ta sig runt ute på vägarna, både i jobbet och privat i den snygga och rymliga Peugeot 5008 GT som han valt. Vi ser detta samarbete som en fantastisk möjlighet för oss att visa upp våra toppmoderna och innovativa bilar för en bred publik.

´´Vi har lånat ut bilar till Smash Into Pieces genom åren och är glada att nu inleda ett samarbete med Chris Adam och att få följa framgångarna.´´ – säger Fredrick Hafström försäljningschef på Jonsson Bil. Om Chris Adam i Smash Into Pieces Chris Adam är frontmannen i Smash Into Pieces, som grundades för 15 år sedan i Örebro och rankas idag som en av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Dom har genom åren turnerat intensivt världen över tillsammans med stora akter så som In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset m fl.

De medverkade i Melodifestivalen i vintras med låten Six Feet Under som tog Sverige med storm. Dom slog rekord som det rockband som samlat mest röster i tävlingens historia och dessutom som det enda rockband som placerat sig på plats 2 på Sverigetoppen och lyckats behålla topplacering sedan deltävlingen i Malmö 25 februari. Låten har både sålt guld och platina.

´´Jonsson Bil & Peugeot har sedan starten 2008 varit en stor del av Smash framgång i form av uppbackning av turnéfordon. I takt med bandets frammarsch har också resandet ökat markant, både för mig som bandmedlem men också för mig och min familj som reser med mig mycket. Då blev behovet större att både kunna färdas bekvämt, säkert och stundtals även många personer. Då täcker Peugot 5008 GT alla våra behov. Inte nog med det så matchar bilen mig rent utseendemässigt väldigt bra, den är mörk, cool och har snygga silverdetaljer. Så vore jag en bil skulle jag nog vara just den här modellen! Jag är taggad på samarbetet och det känns tryggt att ha en stöttepelare som Jonsson Bil! ´´ – säger Chris Adam, frontmannen i Smash Into Pieces Om Steelstar Agency Steelstar Agency är en artist och talangagentur som erbjuder artist management, Press & PR, sponsring och skivbolag. I agenturen finns en rad nationella och internationella artister som bland annat Smash Into Pieces, Frans, Liamoo, Dotter, Lisa Ajax, Hammerfall och Andreas Wijk m.fl.

´´ Det är alltid roligt när man lyckas få ihop ett samarbete där det finns en historia och långvarig relation sedan tidigare och skapa värden för båda parter. Det ska bli roligt att få leda partnerskapet mellan dem.’’ – säger Lisa Stålstierna, CEO Steelstar Agency.

Amanda Grändsjö, Fredrick Hafström, Lisa Stålstierna & Chris Adam, fotograf: Jonathan Kronstrand

Chris Adam, fotograf: Jonathan Kronstrand Kontakt: Steelstar Agency

Lisa Stålstierna Pressagent & sponsringsansvarig, Smash Into Pieces lisa@steelstar.se Jonsson Bil Fredrick Hafström VD & Försäljningschef


fredrick.hafstrom@jonssonbil.se

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page