top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

LISA AJAX SJUNGER TILL STÖD FÖR KVINNORNA I MASAI MARA PÅ DERMAROMES EVENEMANG #EMPOWEREDBYBEAUTY


Stockholm den 7 mars 2023


Dermarome inleder ett samarbete med talangagenturen Steelstar Agency för att stödja kvinnorna i Masai Mara under Internationella kvinnodagen den 8 mars.


Vi är så glada över att Lisa Ajax, Sveriges stjärnskott, är med oss denna viktiga dag! Henne såg vi senast i Melodifestivalen 2022 och som deltagare i Let's Dance. Men idag är hon på plats på vårt årliga evenemang #empoweredbybeauty för att framträda med låten ”Känn en doft av kärleken”. Lisa Ajax närvaro idag har gjorts möjlig via artist- och talangagenturen Steelstar Agency som bedriver Influencer Marketing, Talent management, Varumärkesarbete, skivbolag och sponsring.


Om #empoweredbybeauty#empoweredbybeauty är Dermaromes årliga evenemang på Internationella kvinnodagen där vi bjuder in våra partners och press. Tillsammans med framstående talare och artister vill vi lyfta denna viktiga dag med inspirerande föreläsningar och nya kunskaper. Vi är extra glada att Lisa Ajax i år öppnar vårt evenemang med låten ”Känn en doft av kärleken”.Om Steelstar Agency Steelstar Agency är en artist och talang agentur som erbjuder Influencer Marketing och gentemot artisterna tjänsterna artist management, skivbolag, PR/varumärkesarbete och sponsring. I agenturen finns ett 40-tal både nationella och internationella talanger som bland annat Liamoo, Dotter, Lisa Ajax, Smash Into Pieces och Andreas Wijk. Om Lisa AjaxLisa Ajax från Stockholm fick en tidig start på karriären. Hon slog igenom som 16-åring när hon 2014 vann TV4s Idol. Sedan dess har hon varit med i Melodifestivalen fyra gånger, hon har turnerat och släppt låtar. Hon har även synts i en rad olika tv-program som Let's Dance, The Island och Mullvaden.


PRESSKONTAKT STEELSTARLisa Stålstierna Steelstar AB lisa@steelstar.se 073 999 20 83 www.steelstar.se


PRESSKONTAKT DERMAROMECamilla Müller Nord Communication Manager camilla.muller@dermarome.sewww.dermarome.se

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB org.nr: 559292-9433

Götalandsvägen 230 | 125 44 Stockholm

bottom of page