top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

LISA STÅLSTIERNA - EN EXPERT I IHM ADVISORY BOARD 2023

Lisa Stålstierna är grundaren av Steelstar Agency som är utbildad affärsutvecklare från IHM Business School. Hon har ingått i utbildningens ledningsgrupp och under våren blev hon tilldelad rollen som en expert i IHM Advisory Board 2023.


IHM Advisory Board spelar en avgörande roll i IHM Business Schools framgång och framtid. Advisory Board är en sammanslutning av erfarna och inflytelserika ledare från näringslivet som bidrar med sin expertis och insikt för att stärka skolans strategiska riktning och kompetensutveckling i deras utbildningar inom marknadsföring tiden framåt.


Gruppen som består av sex stycken deltagare ifrån olika företag träffas för att dela med sig om sina tankar om vad för kunskaper som kommer att efterfrågas i framtidens utbildning inom marknadsföring.

"Jag är mycket entusiastisk över detta samarbete med IHM Advisory Board. Efter min utbildning på IHM så skapades fantastiska möjligheter. Att jag nu några år senare får ingå i denna grupp av otroligt kompetenta branschkollegor är helt otroligt. Jag ser fram emot att samarbeta med detta expertteam och dela med mig av mina insikter. " - säger Lisa Stålstierna.


I uppdraget ingick också att utse vinnarna av kategorierna Impact of the year, Sustainable Impact, Startup och Leadership Impact på den avslutande galan av IHM Impact Award på hotel At Six i Stockholm.


Vinnarna blev tillslut Ludmila Christeseva, Ella, ELIS, Internetstiftelsen!


Personerna som ingick i Advisory Board var Claes Pellvik, CCO Ving, Michel Brygiewicz, CMO på Barncanderfonden, Nicole Kavander CMO på All of us och Marcus Abler CEO på Habity och Pauline de Sera CMO på LYKO.Video 1


Video 2


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page