top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

SMASH INTO PIECES ÄR AKTUELL MED NYA LÅTEN ´´FLOW´´

Fredagen den 30 juni släpper Smash Into Pieces sin nya singel ´´Flow´´ som blir singelsläpp nummer fyra inför det nya albumet som släpps i oktober.
Nu meddelar bandet att de kommer att fortsätta historien om Arcadia som är en egenskapad värld som man kan följa i deras musikvideos. I april 2023 släppte de det första avsnittet "The Tide". Nu är det dags att följa upp den senaste framgången med det andra avsnittet av den tredje Arcadia-säsongen med låten ´´Flow´´.


´´Låten Flow handlar om känslan av att vara i sitt rätta element och helt uppslukas av sin inre drivkraft! Detta är förmodligen den tyngsta låten som släppts av gruppen i år´´, säger Per Bergquist som är låtskrivare och gitarrist i bandet.


Med ett fullt konsertschema, flera nationella TV-program och en kommande europeisk turné i oktober till december 2023, fortsätter Smash Into Pieces vidare mot nya mål.  

Om Smash Into Pieces

Smash Into Pieces grundades för 15 år sedan i Örebro och rankas idag som ett av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Idag består bandet av fyra medlemmar som inte går obemärkta förbi, då trummisen & bandets maskot a.k.a APOC bär en starkt lysande mask som symboliserar bandets logga, likt en mystisk superhjälte - vem som döljer sig bakom masken är det endast Smash som vet. Smash har genom åren turnerat intensivt tillsammans med många stora akter så som In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset m fl.

Idag har de 7 lanserade album, över 40 singlar, sammanlagt över en halv miljard streams/views på Spotify/Youtube, 500 000 lyssnare per dag i digital streaming och du hittar dem på de största topprankade globala rocklistorna.

Tidigare i år deltog gruppen i Melodifestivalen och vann sin deltävling tillsammans med eurovision vinnaren Loréen och gick direkt till finalen där de slutade på tredje plats. Låten 'Six Feet Under' har sålt platina i Sverige på mindre än 12 veckor och har under hela tiden haft en hög rotation på nationell radio och annan media.


Mer information om Smash Into Pieces: Homepage Spotify Youtube Facebook Instagram Twitter Tiktok Twtich

Pressagenter:

Lisa Stålstierna & Anna Oldne

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page