top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

SMASH INTO PIECES AKTUELL MED NY SINGEL "Watching Over You"

Uppdaterat: 28 aug. 2023

"Suspicion, attraction and connection is what I feel as I´m watching over you". Singel "Watching Over You" med Smash Into Pieces släpptes idag fredagen den 4 augusti.


Smash har spenderat sommaren på hemmaplan i Sverige med ett flertal spelningar runt om i landet samt en del TV framträdanden. I höst väntar en två månaders lång turné i Europa men i december är de tillbaka i Sverige igen för ytterligare fler spelningar.


Singeln "Watching Over You" blir singelsläpp nummer fem inför det nya albumet som släpps i höst. Låten är en blandning av elektrisk spänning och ett gåtfullt möte, lyssna och dras med i det oemotståndliga krafterna som styr oss. Kliv in i det okända och låt "Watching Over You" förtrolla dina sinnen.

- "Watching Over You" handlar om hur passion förvandlas till besatthet, till den punkten där du inte längre är dig själv och skulle göra vad som helst för att få känna den där glöden igen, säger Per Bergquist gitarrist i bandet och låtskrivare till låten.


Om Smash Into Pieces

Smash Into Pieces grundades för 15 år sedan i Örebro och rankas idag som ett av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Idag består bandet av fyra medlemmar som inte går obemärkta förbi, då trummisen och bandets maskot a.k.a APOC bär en starkt lysande mask som symboliserar bandets logga. Smash har genom åren turnerat intensivt tillsammans med många stora akter så som In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset m.fl.

Idag har de 7 lanserade album, över 40 singlar, sammanlagt över en halv miljard streams/views på Spotify/Youtube, 500 000 lyssnare per dag i digital streaming och du hittar dem på de största topprankade globala rocklistorna.

Tidigare i år deltog bandet i Melodifestivalen där de slutade på en tredje plats och vart i och med det historiska som det enda rockbandet som tagit sig så långt i en final. Låten Six Feet Under har redan sålt platina i Sverige och har sedan Melodifestivalen haft en hög rotation på nationell radio och annan media.


Här finns pressbilder


Mer information om Smash Into Pieces:


Presskontakter:

Lisa Stålstierna, VD Steelstar Agency


Anna Oldne, VD Anna Oldne PR & Event

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page