top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

PIZZA HUT VÄLJER SMASH INTO PIECES TILL DERAS VARUMÄRKESAMBASSADÖRER

Uppdaterat: 31 maj

I sommar kommer Pizza Hut Sverige att finnas närvarande på olika festivaler runt om i landet. För att knyta ihop musik och pizza har man nu med omsorg valt ut en varumärkesambassadör och valet landade på det svenska rockbandet Smash Into Pieces.


På bilden: Lisa Stålstierna, Chris Adam, Andrea Lindgren och Benjamin Jennebo.


"På Pizza Hut tror vi på att skapa mervärde för samhället och kulturen, och det finns inget bättre sätt att njuta av bra musik än med god mat. Vi är alla unika men musik och mat för människor tillsammans. Det är våra olika erfarenheter, kompetenser och bakgrund som gör oss starkare och mer framgångsrika och vi blir starkare och bättre tillsammans. Det utgör grunden för vår verksamhet och som varumärke är vi måna om att sprida glädje, våga sticka ut och tro på oss själva. Därför föll valet att samarbeta med Smash Into Pieces sig naturligt. Här har vi ett svenskt band som skapat sig en internationell karriär och gruppen består av trygga och jordnära killar som arbetat hårt för att vara där de är idag.

Samarbetet med Smash Into Pieces är det perfekta sättet för oss att återspegla vårt engagemang för att skapa minnesvärda, härliga och tillgängliga upplevelser. Musik och pizza går hand i hand, och detta samarbete markerar början på en god resa som alla kan vara med på. Samarbetet blir också en naturlig del av den övergripande planen Pizza Hut har då vi även är med och sponsrar såväl Sweden Rock Festivalen som RIX FM Festivalen 2023, för vilket bandet också kommer vara med på”, - säger Andrea Lindgren, Chief Marketing Officer på Pizza Hut Sweden.

Om Smash Into Pieces Smash Into Pieces grundades för 15 år sedan i Örebro och rankas idag som en av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Idag består bandet av fyra medlemmar som inte går obemärkta förbi, då trummisen & bandets maskot Apoc bär en starkt lysande mask som symboliserar bandets logga, likt en mystisk superhjälte - vem som döljer sig bakom masken är det ingen som vet. Smash har genom åren turnerat intensivt tillsammans med många stora akter så som In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset m fl. Idag har dom 7 lanserade album, över 40 singlar, sammanlagt över en halv miljard strömningar på Spotify/Youtube, 400 000 lyssnare per dag i digital streaming och du hittar dom på dom största topprankade globala rocklistorna.

De medverkade i melodifestivalen i vintras med låten Six Feet Under som tog Sverige med storm. Dom slog rekord som det rockband som samlat mest röster i tävlingens historia och dessutom som det enda rockband som placerat sig på plats 2 på Sverigetoppen och lyckats behålla platsen så länge. Låten har både sålt guld och platina. Bandets budskap är att man ska följa sina drömmar och nå sin fulla potential, dom har ett citat som säger ´´Anything standing between us and our dreams, we Smash Into Pieces´´ ´´Att finna gynnsamma synergier som bidrar till att alla i ett projekt utvecklas och gynnas är något som vi verkligen värdesätter. Vi har många gånger besökt Pizza Hut på våra turnéer runt om i världen och alltid erhållit god service, åtnjutit god mat och skaffat oss många trevliga minnen. För oss var det därför självklart att samverka med Pizza Hut i Sverige när vi fick frågan från ett bolag som vi betraktat & betraktar som ett internationellt väletablerat företag med mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen. ´´ – säger Isak Snow, CEO på Smash Into Pieces AB. Om Steelstar Agency Steelstar Agency är en artist och talangagentur som erbjuder artist management, Press & PR, sponsring och skivbolag. I agenturen finns en rad nationella och internationella artister som bland annat Smash Into Pieces, Frans, Liamoo, Dotter, Lisa Ajax, Hammerfall och Andreas Wijk mfl.

´´Det är väldigt roligt när man lyckas få ihop ett samarbete likt detta, där värderingar och synergier går så väl ihop. Det ska bli riktigt spännande att driva partnerskapet framåt och se hur Pizza Hut och Smash Into Pieces kan ta fram det bästa ur varandra för både Smash Into Pieces fans och för Pizza Huts kunder.´´ – säger Lisa Stålstierna, CEO på Steelstar Agency.

Fotograf: Emil Gustavsson På bilden: Per Bergquist, Chris Adam Hedman Sörbye, Apoc & Benjamin Jennebo

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB org.nr: 559292-9433

Götalandsvägen 230 | 125 44 Stockholm

bottom of page