top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

SMASH INTO PIECES FÖRLÄNGER UPPDRAGET MED STEELSTAR AGENCY

Efter framgångarna för Smash Into Pieces medverkan i Melodifestivalen med låten Six Feet Under som idag sålt guld och tagit sig till en andra plats på Svensktoppen får Steelstar Agency och Anna Oldne PR & Event ett förlängt uppdrag av bandet. Uppdraget löper vidare under hela 2023 där de får helhetsansvaret kring all Press & PR.


Smash Into Pieces slog igenom i årets Melodifestival och tog sig direkt till final där de slutade på en tredje plats och skrev därmed historia som den första rocktakten som placerat sig så högt i en final.På bilden: Lisa Stålstierna, Smash Into Pieces och Anna Oldne.


- Efter många år av hårt arbete är det fantastiskt att Smash Into Pieces fått så mycket uppmärksamhet och nått ut till en ny stor publik. Vårt hårt arbetande PR team Anna och Lisa har varit en stor del i detta och vi är nu glada över att nu förlänga vårt samarbete under hela 2023, säger Magnus Lundbäck Creative Director för Smash Into Pieces


- Vi är otroligt glada och tacksamma att vi får fortsätta göra PR för Smash och att vi får vara en del av denna stora framgång. Sverige älskar bandet och det finns en stor efterfrågan på att få samarbeta med bandet. Vi har mycket spännande på gång och det är mycket som händer just nu, stora turnéer, TV program, festivaler och bra rotation på de största radiostationerna, säger Lisa Stålstierna och Anna Oldne


Lisa Stålstierna driver artist och talentagenturen Steelstar Agency som erbjuder artist management, PR/varumärkessamarbeten, sponsring och skivbolag. I agenturen finns en rad nationella och internationella artister som bland annat Frans, Liamoo, Dotter, Lisa Ajax, Hammerfall, Andreas Wijk mfl.


Anna Oldne driver Anna Oldne PR & Event AB och har idag kunder som Go Greener Feel Better, TV4, Affordable Art Fair mfl.Kontakt:

Anna Oldne, Anna Oldne PR & Event AB

076 312 10 00


Lisa Stålstierna, Steelstar Agency AB

073 999 20 83

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page