top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Skribentens bildLisa Stålstierna

SMASH INTO PIECES TAR ROCKEN TILL FINAL I MELODIFESTIVALEN

Smash Into Pieces tog sig direkt till finalen i Melodifestivalen men först väntar spelningar i Manchester, Glasgow, Wolvehampton, London, Nottingham och Paris.


Benjamin Jennebo (gitarrist och grundare), Chris Adam Sörbye Hedman (frontman och sångare), APOC (trummis) och Per Bergquist (gitarrist). Foto: John Gyllenhamn


I lördags tog sig Smash Into Pieces sig direkt till finalen i Melodifestivalen som går av stapeln den 11 mars i Friends Arena, Stockholm.


"Six Feet Under" är titeln på låten som de tävlade med och är skriven av Andreas "Giri" Lindbergh, Linnea Deb, Joy Deb, Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Chris Adam Sörbye Hedman, Benjamin Jennebo och Per Bergqvist. Låten handlar om sångaren Chris Adams största livskris där han möter sin absoluta botten, det enda som kan ta honom upp igen är att se sig själv i spegeln och bryta sig fri från sitt forna jag. Budskapet Chris Adam vill förmedla med låten är hur man tar sig tillbaka, hur man gör comeback. Oavsett hur hopplöst saker kan kännas eller vara så finns det en väg upp om man är villig att göra jobbet.


- Med tanke på att det var hela 10 år sedan en rockakt tog en finalplats i Melodifestivalen så är det med stor tacksamhet och stolthet som vi nu intar finalen i Friends Arena. Nu laddar vi genom att rulla ut turnébussen för en månadslång turné i Europa, med undantaget att vi får ställa in Amsterdam och Frankfurt för att kunna träffa alla er i Stockholm vilket vi väldigt mycket ser fram emot, säger Chris Adam Sörbye Hedman, frontman och sångare i Smash Into Pieces.


Smash Into Pieces grundades för 15 år sedan i Örebro och rankas idag som en av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Smash har genom åren turnerat intensivt tillsammans med många stora akter såsom In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset m fl.


Idag har dem 7 lanserade album, över 40 singlar, sammanlagt över en halv miljard streams/views på Spotify/Youtube och ca 400 000 tusen lyssnare per dag i digital streaming. Deras stösrsta marknader är USA, Tyskland och Skandinavien och under första halvåret av 2023 har dem 100 bekräftade spelningar på två kontinenter.


Mer information om Smash Into Pieces:

Homepage Spotify Youtube Facebook Instagram Twitter TikTok


Pressbilder hittar du här


För pressfrågor och bokning av intervjuver kontakta:

Lisa Stålstierna, Steelstar AB

www.steelstar.se

Mobil: 073 999 20 83

Mail: lisa@steelstar.se


Anna Oldne, Anna Oldne PR & Event AB

www.annaoldne.se

Mobil: 076 312 10 00

Mail: anna@annaoldne.se
4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by zeladesign. Proudly created for Steelstar Agency.

info@steelstar.se

Tel: +46 73 999 2083

Steelstar AB Bagartorpsringen 64

170 65 Solna Sverige

bottom of page