top of page
a8d6d44fdf3298f5_800x800ar.png

Dotter x Rizzo group

Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge, med sammanlagt 86 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris och Rizzo, som erbjuder ett sortiment av egna och externa varumärken. Rizzo Group har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 237 anställda (heltidstjänster). Hösten 2021 lanserade Rizzo Group en initiativ relaterat till återanvändning och hållbarhet kallat RIZZO & MORRIS SECOND HAND. Initiativet ger konsumenter möjlighet att lämna in sina väskor och resväskor som de inte längre använder till någon av Rizzo och Morris butiker, där de utvärderas av butiken och säljs under märket RIZZO & MORRIS SECOND HAND.

Rizzo Group

Detta är en fortsättning på Rizzo Groups resa mot en mer cirkulär affärsmodell. Genom vårt samarbete med Dotter hoppas vi öka medvetenheten om initiativet RIZZO & MORRIS SECOND HAND och uppmuntra fler människor att handla second hand. Vi är otroligt glada att göra detta tillsammans med Dotter för att stärka vårt hållbara erbjudande och vår position som DESTINATION NUMBER 1 när det kommer till väskor och accessoarer. Hon är en fantastisk förebild och en perfekt ambassadör för Rizzo och Morris Second Hand, med tanke på hennes personliga engagemang i hållbar utveckling. Det känns också extra spännande och kraftfullt att vi har möjlighet att använda hennes fantastiska röst och musik för att sprida vårt budskap. Samarbetet kommer att ha hög synlighet i alla butiker och på sociala medier, där en video med en låt framförd och skriven av Dotter har producerats, säger Helena Morland, VD för Rizzo Group.

Jag är otroligt stolt och glad över detta samarbete. Det går verkligen i linje med min starka passion för hållbart mode, och jag älskar att Rizzo vågar ta initiativet att återbruka och peppa alla andra att göra det också. Jag är väldigt taggad över att få vara en del av Rizzos hållbara resa, säger Johanna "Dotter" Jansson.

Om samarbetet

Vill ditt företag inleda ett samarbete med någon utav våra klienter?

Vänligen fyll i formulär nedan så återkommer vi till dig.

Budget

BEHÖVER DU HJÄLP MED MUSIKKARRIÄREN?

Bli en del av vår record label och ta din talang till nästa nivå. Check it out!

bottom of page