top of page
Comp 1_00181.png

STEELSTARS SYFTE

Steelstars huvudsakliga syfte är inte bara att stödja sina kunder, utan att även skapa lönsamhet.
Vi ser ett ansvar att främja ekonomisk stabilitet i en bransch som ofta påverkas negativt under krisperioder och vill erbjuda kreatörer nya arbetstillfällen och inkomstkällor. Vi strävar efter att bygga varaktiga relationer mellan
 företag och talang och utveckla samarbeten som gagnar alla parter involverade.

OM OSS

BEHÖVER DU HJÄLP MED MUSIKKARRIÄREN?

Bli en del av vår record label och ta din talang till nästa nivå. Check it out!

Soundwave 1.png

VÅR SERVICE

MANAGEMENT

Bra ledning kan hjälpa talang på många sätt. Förutom vägledning och stöd i en komplex bransch kan en skicklig manager hjälpa till med administrativa uppgifter såsom kontraktsförhandlingar, samarbetsavtal och schemaläggning. Du som kreatör kan fokusera på ditt kreativa arbete medan din partner säkerställer att karriären går åt rätt håll och jobbar engagerat för att hjälpa dig nå dina mål.

PRESS, PR & EVENT

Vi på Steelstar specialiserar oss på press- och PR-arbete för artister och talanger. Med vårt omfattande nätverk av kontakter inom media kan vi säkerställa att våra kunder får uppmärksamhet från ledande mediakällor – både tryckt, digitalt och i TV. Vårt team av erfarna PR-experter arbetar nära varje klient för att förstå deras unika behov och utveckla en skräddarsydd strategi som hjälper dem att nå sin publik. Oavsett om det gäller att arrangera intervjuer, samordna presshändelser eller hantera närvaro i sociala medier är vi dedikerade att leverera resultat som får våra kunder att lyckas i underhållningsbranschen.

BRAND PARTNERSHIP

Vi är mycket erfarna när det gäller att skapa förmånliga samarbeten mellan talanger och varumärken som överensstämmer med båda parters mål och värderingar. Genom att arbeta nära varje kund kan vi identifiera potentiella samarbetspartners samt utveckla strategier för att utöka kundens räckvidd och nå nya målgrupper. Vårt team av experter kan även hjälpa kunder att definiera sin varumärkesidentitet, utveckla en stark visuell närvaro och skapa effektiva marknadsföringskampanjer som resonerar med varje kunds respektive målgrupp.

RECORD LABEL

Vårt egna skivbolag Steelstar Records erbjuder en unik möjlighet för våra kunder att ta sin karriär till ytterligare högre nivåer jämfört med traditionella talangbyråer. Med ett brett utbud av resurser och kunskap, omfattande nätverk inom musikindustrin och djup förståelse för den kreativa processen kan vi erbjuda en holistisk metod som hjälper kunder att lättare förstå sin konst och utveckla starkare varumärken.

Team Steelstar
Lisa Stålstierna på IHM Impact Awards.jpg

LISA STÅLSTIERNA

LÄR KÄNNA GRUNDAREN

Lisa Stålstierna är en kreativ entreprenör och grundare av Steelstar Agency. Företaget startades med en stark vision

att hjälpa artister och talanger att överleva och frodas i musikindustrin efter pandemins svåra följder.

“Jag ville stödja mina talangfulla vänner genom att erbjuda dem nya inkomstmöjligheter”, berättar Lisa. Hennes mål var att skapa en plattform där artister och talanger kunde utvecklas, samtidigt som företag får möjligheten att samarbeta med en talangpool av hög kvalitet –

ett mål som redan har uppnåtts flera gånger om.

Lisa Stålstierna
VD & Grundare

E-post: lisa@steelstar.se

Tele: +46 73 999 2083

  • LinkedIn
Viktor Benjaminsson
Skivbolagsansvarig
  • LinkedIn
Elin Jonasson
A & R

E-post: elin@steelstar.se
Tele: -

  • LinkedIn
Alexander Öjdal
IT & Grafisk design
  • LinkedIn
Ylva Sandström
Grafisk formgivare
  • LinkedIn
bottom of page