top of page
Management - Press, Pr & Event - Branding & Partnership - Record label

Unleash Your star potenial

Welcome to Steelstar Records, where creativity expands.

Bra ledning kan hjälpa talang på många sätt. En skicklig chef kan ge vägledning och stöd, och se till att konstnärens karriär går åt rätt håll. De kan också hantera de mer administrativa aspekterna av verksamheten, som kontraktsförhandlingar och schemaläggning, vilket gör att konstnären kan fokusera på sitt kreativa arbete. En stark chef kan också hjälpa talangen att navigera i den komplexa och ständigt föränderliga branschen, underlätta samarbeten och säkra avtal som kan hjälpa till att driva deras karriär framåt. I slutändan kan en bra chef vara en värdefull partner för konstnären, och hjälpa dem att nå sina mål och uppnå sin fulla potential.

MANAGEMENT

Vårt företag specialiserar sig på att hjälpa artister och talanger med press- och PR-arbete. Med vårt omfattande nätverk av kontakter inom media kan vi säkerställa att våra klienter får uppmärksamhet från ledande mediakällor, både tryckt, digitalt och på TV. Vårt team av erfarna PR-experter arbetar nära varje klient för att förstå deras unika behov och utvecklar en skräddarsydd strategi som hjälper dem att nå sin publik och uppnå sina mål. Oavsett om det handlar om att arrangera intervjuer, samordna presshändelser eller hantera närvaro i sociala medier, är vi dedikerade till att leverera resultat och hjälpa våra klienter att lyckas i den konkurrensutsatta underhållningsbranschen.

PRESS, PR & EVENT

Vårt företag specialiserar oss också på att hjälpa talanger att skapa samarbeten och varumärken som överensstämmer med deras värderingar och mål. Vi arbetar nära varje klient för att identifiera potentiella samarbetspartners och utveckla strategier för samarbete som hjälper dem att utöka sin räckvidd och nå nya målgrupper. Vårt team av experter inom varumärkesarbete kan också hjälpa klienter att definiera sin varumärkesidentitet, utveckla en stark visuell närvaro och skapa effektiva marknadsföringskampanjer som resonerar med deras målgrupp. 

BRANDING & PARTNERSHIP

Vi har valt en unik strategi för att hjälpa våra klienter att visa upp sina konstnärliga skapelser genom att skapa vårt eget skivbolag. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda en mer omfattande service till våra klienter, och ge dem tillgång till ett bredare utbud av resurser och kunskap än traditionella talangbyråer. Genom att samarbeta med vårt skivbolag kan våra klienter dra nytta av vårt omfattande nätverk inom musikindustrin, samt vår djupa förståelse för den kreativa processen.Holistisk metod underlättar för klienter att förstå sin konst och utveckla ett starkt varumärke.

RECORD LABEL

VÅR SERVICE

SKIVBOLAG MED DIG I FOKUS

Välkommen till Steelstar Records, där passion, kompetens och tillit förenas för att skapa en personlig upplevelse. Vårt erfarna team erbjuder individuell vägledning som värnar om varje kunds unika behov och hjälper dem att nå sin fulla potential. Som stolt medlem i Svenska Musikerförbundet säkerställer vi att inga dolda avgifter eller provisioner ingår i våra affärsprinciper. För oss är transparens och integritet fundamentalt och en självklarhet för att garantera våra kunder en trygg och kreativ miljö. Bli en del av Steelstar Records-familjen idag och låt oss hjälpa dig att sätta din prägel på musikbranschen.

BEHÖVER DU HJÄLP MED MUSIKKARRIÄREN?

Bli en del av vår record label och ta din talang till nästa nivå. Check it out!

Är du en artist som vill bli del av vår Steelstarfamilj? 

Vänligen fyll i formulär nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

FRANS

JEZZIE

CHAMPEN

Frans 2.JPG

NEW REALESE

Frans

Frans efterlängtade comeback initieras med singeln Wasn't Meant To Be av Steelstar Records.

Management

Vi erbjuder professionellt management där vårt erfarna team arbetar nära dig och ger vägledning för att optimera din tillväxt. Låt oss ta hand om affärsaspekten så att du kan fokusera på din kreativa resa.

Press och PR

Vi erbjuder omfattande press-tjänster till våra artister som ser till att de får maximal exponering och synlighet. Vårt hängivna team skapar engagerande pressmeddelanden, pitchar din musik till relevanta mediekanaler och hjälper dig att på så sätt växa din publik.

Grafisk design

Korrekt visuell representation är avgörande för en slagkraftig varumärkesimage. Vi tillhandahåller grafisk design av bland annat skivomslag som skräddarsys efter varje artists personliga stil.

Kundtrygghet

Vi erbjuder stor trygghet för våra artister med avtal anpassade efter Svenska Musikerförbundets riktlinjer. Vårt åtagande garanterar professionella villkor och rättvis ersättning; tillsammans arbetar vi för en hållbar och lönsam musikbransch.

VÅR SERVICE

SENAST SIGNERADE ARTISTER

bottom of page