top of page
IMG_3710.HEIC

Nicke Borg x Optimera

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs

Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners för att därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet. Vår kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap.

I våra varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra produkter. Vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att vår service skall vara i högsta klass.

Optimera

Nicke Borg har visat ett stort engagemang både på och utanför scenen, vilket har uppskattats enormt av våra kunder som har haft möjlighet att uppleva inte bara en fantastisk live-akt utan även träffa Nicke under meet and greet före och efter olika framträdanden.
Som vår ambassadör har Nicke Borg varit föredömlig på alla våra evenemang, både de större centrala och även på de mindre lokala evenemangen.
Lisa Stålstierna och Steel Agency har på ett engagerat sätt sett till att vi har varit nöjda med vårt samarbete vid varje steg. Genom tydlig kommunikation har de underlättat för oss att planera och genomföra olika evenemang.

Om samarbetet

Vill ditt företag inleda ett samarbete med någon utav våra klienter?

Vänligen fyll i formulär nedan så återkommer vi till dig.

Budget

BEHÖVER DU HJÄLP MED MUSIKKARRIÄREN?

Bli en del av vår record label och ta din talang till nästa nivå. Check it out!

bottom of page